Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc EWALLUTION Systems & Solutions

16 Mars 2022

Befintliga produkter blir till nya smarta och innovativa lösningar

Kärnan i Gyprocs verksamhet är den kunskap och erfarenhet Gyproc har byggt upp genom åren i positionen som marknadsledande leverantör av Lättbyggnadsteknik. Över tid har Gyproc utvecklat sitt erbjudande från ursprungets enklare lösningar utan verifierade funktioner, till avancerade en-lagslösningar med höga ljud- och brandegenskaper vidare till slanka väggkonstruktioner som frigör yta och utöver de grundläggande funktionerna även ger möjlighet att fästa upp TV-apparater, hatthyllor eller till och med kök direkt i skivan utan annan infästning än vanlig träskruv.

Resultaten av utvecklingen från start och fram till idag leder vidare in i en spännande framtid där Gyproc erbjuder smarta system och lösningar genom att kombinera befintliga produkter på nya innovativa sätt som skapar ännu bättre inomhusmiljöer. Konceptet kallas EWALLUTION Systems & Solutions.

”EWALLUTION är hela vår historia, vårt nu och vår framtid. Innehållet i konceptet är enkelt men innehåller många detaljer att berätta om i form av nya system och lösningar, säger Thomas Viktorsson, Kategorichef på Gyproc.

Med EWALLUTION Systems & Solutions kan Gyproc ytterligare möta kundernas behov och bidra till en hållbar framtid.

Läs mer här