Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Inspiration och information i projekteringsfasen

På denna sida kan du som projekterar hitta länkar till inspiration och relevant information i projekteringsfasen.

Projekterande

Gyproc har ett nära samarbete med arkitekter, ingenjörer och andra projekterande, och vi är alltid redo att hjälpa dig optimera dina byggprojekt och göra din idé till verklighet. Därför har vi på denna sida samlat relevant material som kan hjälpa dig både i idéfasen men självklart även i projekterings- och planeringsfasen.

Du kan, till exempel, ladda ner vår Gyproc Handbok, som är ett praktiskt verktyg för projekterande. I handboken hittar du, bland annat, detaljerad information om våra konstruktioner och speciallösningar.

Med hjälp av Wall Selector finner du innerväggslösningar som är anpassade efter dina behov, t.ex. specifika ljud- och brandkrav.

Utöver det, kan du på vår hemsida hitta certifierade miljödeklarationer såsom EPDer och byggvarudeklarationer, så du har möjlighet att granska våra lösningar från ett miljömässigt perspektiv.

Ta gärna kontakt med vår tekniska support eller vår rådgivande tekniksäljare i din region.