Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Fästa i gipsvägg

Fästa i gipsvägg

Med riktigt val av fästdon kan du känna dig trygg på att det du hänger upp blir hängande. Det är faktisk lätt att hänga tunga saker på en gipsvägg! 

Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i innertak av gips. Här visar vi dig några av de vanligaste krokarna, skruvarna och pluggen. Vi har uppgett tillverkarnas tillåtna belastning. 

Avstånden mellan fästpunkterna bör vara minst 20 cm för att du ska kunna räkna med full belastning. 

Fråga butikspersonalen om hjälp och läs informationen på förpackningarna. 
Extra tunga saker som t.ex. köksstommar eller badrumsinredning bör fästas i regelstommen.

Angiven belastningsförmåga är baserat på 1 lag Gyproc Normal gipsskivor där inget annat är beskrivet. Vid användande av flera lag eller andra kvaliteter kan belastningen vara högre.

Gyproc Habito™ ger enkel och säker infästning i gipsvägg

Undvik helt förborrning och pluggar

När du väljer Gyproc Habito™ som väggskiva kan du enkelt hänga TV, hyllor och skåp med vanliga 5 mm träskruvar som du skruvar direkt i skivan.

Gyproc Habito™ - se filmen här!

Gyproc Habito™ - en extremt stark gipsskiva

Hitta närmaste återförsäljare