Arbetsmiljö

Arbetsmiljö

Gyproc arbetar kontinuerligt med att säkra högsta möjliga säkerhet och bästa möjliga arbetsmiljö, både för våra egna anställda och för dig som hanterar våra produkter i vardagen.

Gyproc bidrar till att få en så god arbetsmiljö på byggarbetsplatsen som möjligt. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla och skapa nya lösningar, så att du som har fysiskt krävande arbete på byggarbetsplatsen kan skona rygg och skuldra så mycket som möjligt.
 

Monteringsarbetet ska vara så lätt som möjligt och därför erbjuder vi även olika ergonomiska produkter och hjälpverktyg som gör arbetsprocessen enklare och mer effektiv.
 

Bland våra ergonomiskt underlättande produkter har vi en gipsskiva som är 25 % lättare än standardskivor, kantprofiler med inbyggda akustiktätningslister som inte kräver applicering av fogmassa, självhäftande hörnprofiler som enkelt kan klistras på hörnen efter att ha sprejats med vatten, och ett system för nedpendlade undertak där profilerna enkelt klickas ihop istället för att skruvas på plats.
 

Här kan du läsa mer om våra ergonomiska lösningar på byggarbetsplatsen.
 

För djupgående information om vilka åtgärder man kan vidta för att undvika arbetsskador, besök Arbetsmiljöverket.

Säkerheten i fokus - Film för chaufförer